Ženska anatomska papuča | 410 Lila Nubuck "Glicine" | 36-42

  • Tip: 410 lila nubuck "Glicine"
Na lageru
3,200.00RSD

Naša anatomski dizajnirana papuča je rezultat pažljivog istraživanja i inovacija, kako bismo osigurali vrhunski kvalitet i udobnost za naše korisnike. Izrađena je od visokokvalitetne nubuck kože, što je snažan materijal koji pruža trajnost, otpornost na habanje i luksuzan izgled.

Ono što izdvaja našu papuču od ostalih je njen izuzetno mekan i lak dizajn. Materijali koje koristimo su pažljivo odabrani kako bismo osigurali da se vaša stopala osećaju kao na oblačku. Naša papuča pruža nežan oslonac stopalima, omogućavajući im da se prirodno kreću i smanjujući opterećenje na stopalima tokom hodanja.

Takođe, naša papuča je opremljena antiklizačima, što pomaže u održavanju stabilnosti stopala tokom hodanja i smanjuje rizik od klizanja i povreda. Ovi antiklizači su pažljivo integrisani u dizajn papuče kako bi pružili dodatnu sigurnost prilikom nošenja.

Pored svoje udobnosti i sigurnosti, naša anatomski dizajnirana papuča je i izuzetno lagana, što je čini idealnim izborom za svakodnevno nošenje. Njena lakoća omogućava jednostavno kretanje i minimizira zamor stopala tokom dužeg nošenja.

Naša papuča je takođe prilagođena za razne potrebe, kao što su podrška za luk stopala, ublažavanje pritiska na petu i prsti, i smanjenje napetosti na zglobovima. Njen dizajn je pažljivo prilagođen ortopedskim preporukama kako bi pružio maksimalnu podršku i komfor za vaša stopala.

Ukoliko želite kvalitetnu i udobnu anatomsku papuču, naša visokokvalitetna nubuck koža papuča je odličan izbor. Pružamo proizvod koji je pažljivo dizajniran po preporuci ortopeda, sa posebnim naglaskom na mekoći, laganoj konstrukciji, antiklizačima i visokokvalitetnoj nubuck koži.

Hvala što ste posetili našu stranicu i razmislite o našoj anatomskoj papuči kao idealnom izboru za udobnost i podršku vašim stopalima.Lice: Nubok Koža
Tabanica: Koža
Đon: Pluta – PU
Nehabajući đon
Brojevi: 36-42

Gazišta:

36-23cm
37-23,7cm
38-24,5cm
39-25cm
40-25,6cm
41-26,2cm
42-26,9cm