Ženska anatomska papuča | 410 Mint Nubuck | 36-42

  • Tip: 410 Mint nubuck
Na lageru
3,200.00RSD

Dobrodošli u svet najkvalitetnijih anatomskih papuča od nubuck kože!

Naša papuca je napravljena od najkvalitetnije nubuck kože koja garantuje izuzetnu mekoću na dodir, ali i dugotrajnost. Nubuck koža je obrađena na poseban način, dajući joj mat izgled, što je čini atraktivnom i modernom opcijom za vaše stopalo.

Jedna od ključnih karakteristika naše papuče je njena lagana konstrukcija. Sa lakoćom na nogama, naša papuča vam pruža osećaj slobode i udobnosti tokom celodnevnog nošenja, bez zamora stopala.

Nebrojene prednosti nubuck kože u našoj papuči uključuju njenu dugotrajnost. Materijal je pažljivo odabran kako bi trajao godinama, pružajući vam dugotrajnu udobnost i stil. Nubuck koža je otporna na habanje, vlagu i druge spoljne uticaje, čineći je idealnom opcijom za svakodnevno nošenje.

Naša anatomska papuča je pažljivo dizajnirana kako bi pružila optimalnu podršku stopalima, smanjila napetost na zglobovima i poboljšala udobnost tokom celodnevnog nošenja. Njen anatomski dizajn se prilagođava obliku stopala, omogućavajući pravilnu posturu i smanjenje stresa na stopalima i zglobovima.

Ukoliko tražite najkvalitetniju anatomsku papuču od nubuck kože, naša papuča je pravi izbor. Sa svojom mekoćom, laganošću i dugotrajnošću, garantujemo vam vrhunsku udobnost i stil koji će trajati godinama.


Lice: Nubok Koža
Tabanica: Koža
Đon: Pluta – PU
Nehabajući đon
Brojevi: 36-42

Gazišta:

36-23cm
37-23,7cm
38-24,5cm
39-25cm
40-25,6cm
41-26,2cm
42-26,9cm